Return to Website

Return to Website

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3)

Author Comment    
Fan di futibol

Sep 29, 08 - 8:28 AM
Brunu ku valdanu

Dja sta provadu ma bruno e valdanu para alem di grandis talentus ki es ten. Es e jugador mas malkriadus di lasa. Ma pamodi? Pamodi ki es ka ta sigui exemplu di Zidani ki e kraki e um jugador rispetadu. Tudo pamodi ses lider e sis idulo e Nonoty (pesoa mas ignoranti di merca)

brunu e bom sem duvida (di kes midjori guarda redis di lasa) - ma el bom stupidu ki sta la.

valdanu - kraki di bola - ma fama dja tomal cabeza e gossi el sta atua sima thugs
critico

Sep 29th, 2008 - 8:35 AM
Re: Brunu ku valdanu

es debi pod na lugar de reabilitacao,pamodi es mesti,depos es exta mostra tudu dia ma es ca te, condicoes de exta na NELASA,es e individuo ki debi exta tras di grade,pamodi e la kes exta mereci di esta,nao na campus di futibol ta fazi malcriacao e da mau exemplo pa nos juventude,pa aquilo kes fazi kel dia, um ta esperAa ma policia de brockton esta ta djobes!?..................sera!.............................
xatiadu

Sep 29th, 2008 - 9:09 AM
Re: Brunu ku valdanu

guentis nhos para di insulta nos jovens talentos. nu djunta pa djudas a atingi ses potencial como grandis talentu e como homem en vez di nu sta li ta tenta rabentas ses caracter e confidencia. tudu joven ta kumeti erro. e si kes ta prendi. ta axta ma sta li ta insultas ka sa ta djuda na nada.

First
  Prev
  Reply
  Home
Next  
Last  

powered by Powered by Bravenet bravenet.com